منجیر

منجیر
نگین سرسبز کجور 
قالب وبلاگ
نويسندگان
چت باکس


هنوز هم عطر نان های محلی درون روستا مشهود است .نان هایی  که  به دست زنان و دختران جوان  پخته می شود.

مواد لازم جهت تهیه نان محلی : آرد- تخم مرغ-کمی شکر-خمیرمایه-و آب یا شیر است و روغن

ابتدا آرد را خمیر می کنیم به وسیله شیر ، آب و اندکی به دلخواه آب پنیر و بعد به آن خمیر مایه را اضافه و روغن میریزیم آنقدر ورز می  دهیم تا خمیر به دست نچسبد بعضی ها برای طعم شیرین نان از کمی شکر استفاده می کنند ولی استفاده بیش از حد شکر و شیر نان را می سوزاند . بعد از ورز دادن داخل ظرفی مناسب گذاشته و روی آن پارچه تمیز می کشیم و دو سه ساعت به آن استراحت می دهیم تا پف کند و حجمش دوبرابر شود . بعد از خمیر دایره هایی به یک اندازه جدا می کنیم و هر یک را باز کرده و روی آن کمی از رومال تخم مرغ و کنجد می زنیم و داخل تنور می گذاریم . به این ترتیب نان ها آماده است .

      



نظرات شما عزیزان:

حیرت
ساعت16:10---3 خرداد 1391
الان چند سالی میشه که دور از روستا و در شهر زندگی میکنم .ولی هیچ نونی ، طعم نان های خودمون تو دهاتو نمی ده واقعا که گل گفتی دمت گرم

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:نان محلی,روستای منجیر,تنور خانگی, ] [ 14:39 ] [ مدیر وبلاگ ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به دهکده ییلاقی منجیر خوش آمدید . با ارسال عکس ها, خاطرات,مقالات و اشعار خود پیرامون روستای بکر و دیدنی منجیر ما را در جهت بهتر شدن وبلاگ یاری فرمایید . ایمیل : manjirvillage@yahoo.com
امکانات وب

آمارگیر حرفه ای سایت